Lahjoittajat

Kiitämme lämpimästi kaikkia Syöpäklinikan Tukijoiden toimintaan osallistuneita sekä yhdistystä auttaneita yrityksiä ja yksityishenkilöitä. Toimintamme mahdollistuu avullanne.

magneettikuvaus


Nuorten potilaiden hyväksi rahalahjoitus ja paljon syto-myssyjä kaikille Bobäck marthakretsilta

Bobäck marthakretsin edustajat vierailijat Syöpäkeskuksessa keskiviikkona 11. päivä lokakuuta. Bobäck marthakretsin jäsenet ovat useita kertoja aiemmin jo lahjoittaneet monia muovikassillisia syto-myssyjä, villasukkia, kaulureita sekä rannelämmittimiä Syöpäklinikan Tukijoiden kautta Syöpäklinikalle. Näille kaikille neuleille, niin lasten kuin aikuisten koossa, on suuri menekki Syöpäkeskuksessa.

Tällä kertaa tuliaisina oli taas paljon erilaisia ja eri kokoisia neuleita. Tuliaisina oli myös 4 kappaletta leffalippuja nuorille hoidon päättäville potilaille. Lisäksi Bobäck Marthakrets teki rahalahjoituksen 670 €, joka käytetään samaan tarkoitukseen eli nuorten hoidon päättävien potilaiden virkistykseen leffalippujen muodossa. Bobäck Marthakrets oli kesällä pitänyt arpajaiset kylätapahtumassa ja arvat olivat kuulemma tehneet nopeasti kauppansa, kun ostajille oli kerrottu, että arpajaisten tuotto menee nuorten syöpäpotilaiden elokuvalippuihin.

Bobäck Marthakretsin jäsenille Syöpäkeskuksen esitteli johtava ylihoitaja Vuokko Kolhonen sekä osastonhoitaja Anna Lehtonen. Syöpäklinikan Tukijoiden hallituksen edustajia oli myös vierailulla mukana.

Syöpäklinikan Tukijat kiittävät Bobäck marthakretsin edustajia pitkästä ja hyvästä yhteistyöstä sekä Syöpäkeskuksen edustajia keskuksen esittelystä ja vierailumahdollisuudesta.


Miestenpäivän viettoa Syöpäkeskuksessa  »
VERKKOSIVUJEN UUDISTUKSEEN MERKITTÄVÄ LAHJOITUS SAMMOLTA  »
Nuorten potilaiden hyväksi rahalahjoitus ja paljon syto-myssyjä kaikille Bobäck marthakretsilta  »
Omaisten huoneeseen pelejä, värityskirjoja ja palapelejä  »
Joka neljäs hyväntekeväisyysnäytös  »
Joka neljäs – hyväntekeväisyystapahtuma 8.11.2023 klo 18.30 Vallilan näyttämöllä  »
Ammattiliitto Pron rahalahjoitus  »
SYTOMYSSYJÄ JA PALJON MUITA NEULEITA  »
Naistenpäivän ruusuja ja suklaata  »
Syöpäklinikan Tukijat ry ja Fazer ilahduttivat Syöpäkeskusta Maailman syöpäpäivänä 2023  »

Vastaa